Povežite se: Facebook Twitch YouTube

News Preview


Fortnite: Počela je osma sezona, evo što je sve novo

01.03.2019 - 11:43 Autor/ica: Warp

Fortnite je ažuriran na verziju 8.00, a time je službeno počela i osma sezona. Kao što smo već ranije doznali, ova sezona donosi piratsku tematiku. Potres koji se mogao osjetiti tijekom ovoga mjeseca rezultirao je time da se na mapi našao veliki vulkan koji nije tu samo kao kozmetička promjena.

U igri će se tako po prvi put naći lava koja će odbacivati igrače ako stanu na nju, ali i svojevrsni gejziri koji mogu poslužiti kao “odskočna daska”. Još jedan predmet koji će nas poslati u zrak je piratski top u koji se možemo popeti, po uzoru na Sea of Theives te se samostalno ispucati u zrak.

Jedan od zanimljivijih noviteta osme sezone svakako je Party Assist koji će igračima pomoći da ostvare tražene izazove u sklopu Battle Passa. Ukratko, sada sa igračima na listi prijatelja možete podijeliti izazove, tako da vam oni ubrzaju proces otključavanja preko stotinu novih predmeta. Pri tome treba napomenuti da Party Assist ne radi dvosmjerno za oba ili sve igrače, već samo za onoga tko je uključio tu opciju.


© 2015. Warp Omega. All Rights Reserved.